Idees i consells DIY per a millorar els vostres patis, terrasses i jardins

Ara que ja arriba l'estiu i cada vegada ve més de gust passar temps a l'aire lliure vos volem mostrar algunes idees molt econòmiques per a que feu del vostre pati o jardí un lloc més acollidor, més agradable i divertit.

I les idees que vos volem mostrar són de projectes a l'abast de tothom: fàcils de dur a terme per un mateix i barats.



  1. Re-aprofitar o upcycle vells poals i convertir-los en tamborets amb unes potes de fusta i un coixinet colorit al damunt. 
    Tamborets en un bar a Istambul. Imatge de @alambiLAB
  2. Re-aprofitar palets per fer un sofà-esgronsadora per a la terrassa. Un espai que convida al relax. 
    Imatge extreta de Home and Decor
  3. Llums de paper per a una vetllada romàntica al jardí. El tutorial (en anglès però molt il·lustratiu) de com fer aquestes lamparetes el trobaràs aquí

    Imatge extreta de Wit and Whistle
  4. Re-aprofitar o upcycle velles finestres de fusta i convertir-les en espills per a penjar en alguna de les parets del pati: El reflex en els espills farà que el nostre pati semble més gran del que és.
  5. Imatge extreta de The Brambleberry Cottage
  6. Re-aprofitar o upcycle un cadira amb les potes trencades convertir-la en una esgronsadora. Segur que als xiquets i no tan xiquets els encanta! Això aportarà un toc divertit al vostre jardí.
    Imatge extreta de Hus&Hem
  7. Fer un llit d'aigua que divertirà molt als més menuts. És més fàcil del que sembla. Podeu veure el tutorial (en anglès) de com fer-lo aquí
    Imatge extreta de Homemadetoast
  8. Fer un armariet/minibar que ocupa molt poc espai però pot ser molt útil al costat de la Barbacoa. Podeu veure el tutorial (en anglès) de com fer-lo aquí.
    Imatge extreta de Home Dzine
  9. Jardinera feta amb blocs de formigó. En aquesta imatge s'utilitzen cactus i plantes carnoses però també podriem utilitzar plantes rastreres que cobriren en part les parets dels blocs de formigó i així aconseguir un jardinera més verda. 
    Imatge de Zack Benson
  10. Mur vegetal amb botelles de plàstic reutilitzades. 
    Imatge extreta de Architectura Art Design
  11. Llums penjats fets amb pots de vidre. En aquest cas estàn penjats d'un arbre i coberts amb una tela que els dóna l'aparença de fanalets asiàtics però també es podria fer una chandelier amb els pots de vidre sense cobrir i mostrant la flama del ciris, encara que no donaria tanta llum.
    Imatge extreta de Blah blah Magazine

  12. Fer una taula amb un espai per a mantenir els refrescos, el vi i les cerveses fresquetes. Podeu veure el tutorial (en anglès) de com fer-lo aquí. Aquest projecte és un poc més complicat ja que fa la taula sencera però aquesta idea també es podria implementar en una taula existent. 
    Imatge extreta de Domesticated Engineer



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...