Punt Mobles

Avui vos volem parlar de Punt Mobles, una empresa valenciana de renom que ofereix mobles contemporanis de gran qualitat.

Farà cosa d'un any i mig vaig tenir la sort de conèixer a Vicent Martínez de la ma d'uns bons amics d'Oliva. Vicent Martínez és el fundador de Punt Mobles i el dissenyador de la prestatgeria "La Literatura", la qual és una icona del disseny contemporani.

Prestatgeria "La Literatura" de Punt Mobles

Detalls prestatgeria "La Literatura" de Punt Mobles

Punt Mobles compta amb dissenyadors de la talla de Terence Woodgate un dels dissenyadors contemporanis més respectats del Regne Unit.

Terence Woodgate explica a la revista Grand Designs els seus començaments en el món del disseny industrial i diu: "My first real big break as a furniture designer was with The Conran Shop - I created a series of modular curved cabinets called River for Punt Mobles. The Conran Shop supported the design and introduced me to the Spanish company at a Design Museum talk. I've since produced pieces for them - including the Sussex sideboard, inspired by barns near my home."




"Sussex" de Punt Mobles 
I si aquests exemples de mobiliari vos han semblat interessants, de segur que també vos agradaran els que vos presentaré a continuació.

"Stockholm" de Mario Ruiz:

"Stockholm" de Punt Mobles
"Maeda" de Victor Carrasco:

"Maeda" de Punt Mobles
"Jo Stool" de E&J Design Studio:

"Jo Stool" de Punt Mobles
"Tyris" de Odosdesign:

"Tyris" de Punt Mobles
"Sis" de Vicent Martinez:

"Sis" de Punt Mobles

Personalment, el disseny minimalista i pulcre, l'elegància, l'atenció per els detalls i la qualitat dels acabats d'aquesta marca de mobles valencians em sedueix. I pensar que productes d'aquesta qualitat es produeixen a casa nostra em fa sentir orgullosa.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina passada de mobles! m'encanta la prestageria "La Literatura"! Quin gust que hi haja qualitat d'aquest nivell a la nostra terra. gràcies pel post!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...