Idees i consells per al disseny de banys: emmagatzematge

El bany s'està convertint en una de les zones de la casa on més s'exhibeix més el disseny i pense que això es deu, en part, a la importància que aquest espai a agafat en bars i restaurants. Jo no se vosaltres, però quan jo vaig a un bon restaurant sempre intente visitar als lavabos ja que molts cops bon menjar equival a bon disseny de lavabos, encara que semble una bogeria. 

L'emmagatzematge és, cada vegada més, una part molt important als nostres habitatges i moltes vegades ens falta espai per guardar tot allò que tenim. 

Quines són aquelles coses que vols poder guardar al bany? Quines són les coses que vols mostrar i tractar com a elements decoratius i quines són aquelles que no vols que estiguen a la vista? Aquestes són preguntes que ens hem de fer i assegurar que el disseny del nostre bany tinga en compte els nostres requeriments. 

Per tal de poder mostrar algunes coses i d'altres no, necessitem de mobles amb portes per amagar allò que no volem que estiga a la vista i de prestatgeries per mostrar aquells elements decoratius tals com plantes o sals de bany que li donen una mica de color a l'espai.

Per tal d'aconseguir aquest espai d'emmagatzematge tenim vàries opcions que vos presentem més avall:
  • Els espills com a lloc d'emmagatzematge
Delos de Duravit

Aquest espill de la sèrie Delos de Duravit és un dels meus preferits ja que no només funciona d'espill i d'emmagatzematge sinó que a més a més te la il·luminació LED incorporada d'una manera molt subtil i elegant



Dror de Boffi

Aquest és un espill giratori que al girar deixa al descobert l'espai d'emmagatzematge. Tancat és un espill horitzontal de línies molt netes i obert és un espill vertical i una prestatgeria. No és un exemple tan pràctic com el Delos però ofereix flexibilitat amb un disseny que queda tant estètic obert com tancat.

Altres dissenys que també ens agraden són: 


Espill i llum de Duravit

Un altre dels nostres favorits és aquest espill amb emmagatzematge dissenyat per Andreas Struppler per a Duravit. Un espill que a més de tenir la llum incorporada té una prestatgeria sota l'espill.

Luna de Roca

  • Armaris sota lavabo
X-Large de Duravit

El que més ens agrada d'aquesta col·lecció dissenyada per Sieger Design és la quantitat de combinacions que ofereix. Al tractar-se d'un sistema modular no sols et permet solucions per a espais petits amb un sol mòdul si no que t'ofereix una gran flexibilitat a l'hora d'organitzar l'espai d'emmagatzematge. 

Amb mòduls amb calaixos, amb prestatgeries amb porta, amb prestatgeries sense porta i amb una simple lleixa amb tovalloler, aquesta col·lecció és capaç d'adaptar-se a una gran quantitat d'espais i de pressupostos. I no només això, a més a més ofereixen diferents tipus d'acabats que van des del lacat de blanc a la fusta. 

Strato de Inbani

Aquesta és una de les meves col·leccions preferides per la seva senzillesa a l'hora que elegància i per la nota de color que ofereixen

Strato és també un sistema modular que permet adaptar-se a qualsevol espai. Ofereix mòduls estàndar amb portes, caixons, portes correderes, prestatgeries i espills. A més a més també pots escollir diferents tipus d'acabats sobre l'MDF hidròfug: fusta natural i laca amb brillo o mate. I la tapa, a més d'aquestos acabats que acabem de nombrar, pot ser de Corian, SolidSurface o vidre òptic templat, tota una varietat de possibilitats que fan d'aquesta una col·lecció molt versàtil

Altres dissenys que també ens agraden són: 

Ketho de Duravit

Durastyle de Duravit

Structure de Inbani



Heima de Roca

Universal de Boffi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...