Un Hotel per a ciclistes i un espai on la bicicleta és la protagonista

Has viatjat mai amb bicicleta? Jo si que ho he fet i tinc molts amics que ho fan. És una altra manera de viatjar, un altre ritme, un contacte més proper amb el que t'envolta...

El que passa quan viatges amb bicicleta és que moltes vegades costa trobar un lloc on deixar la bici a l'hora d'anar a dormir ja que els hotels normalment no disposen de zones habilitades i segures per a les bicicletes.



Al Japó existeix una ruta per a ciclistes molt popular, la Shimanami Kaido que connecta Honshu amb Shikoku atravessant 6 ponts i 8 petites illes i l'hotel Onomichi U2 es situa molt a prop d'aquesta ruta proporcionant així una parada gairebé obligatòria per a tots els ciclistes que fan turisme per la zona.




Situat al costat de l'aigua entre naus industrials i zones de càrrega i descàrrega per a vaixells està l'Onomichi U2, un edifici industrial dissenyat per l'arquitecte Makoto Tanijiri que donarà tot tipus de servei als ciclistes, el que en anglès s'anomena "a one-stop-shop".


El que realment fa especial a aquest edifici no és que tinga un hotel, un café, un forn i una botiga per a bicicletes sinó que pots circular en bici per dins l'edifici. Pots fer el check-in amb la teva bicicleta a la recepció de l'hotel, pots pujar la bicicleta a la teva habitació i fins i tot pagar un café sense baixar de la teva bici. 






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...