Ja tenim llicència d'obres per a la Casa C: la reforma i ampliació d'una casa entre mitgeres a Pedreguer

Avui vos volem presentar un projecte en el que hem estat treballant durant els últims mesos i que tenim moltes ganes de començar a construïr: la reforma i ampliació d'una casa entre mitgeres a Pedreguer.

És un projecte que actua sobre una casa existent que és el resultat de la suma d'una casa tradicional amb l'adició de mitja casa del costat, en total uns 700 m2 repartits en dues plantes però sense pati.

El que nosaltres proposem és enderrocar la part interior de la casa, que no era part de l'estructura original de la casa i que no estava en massa bones condicions, i fer un gran pati al que poder obrir els espais principals de la casa. D'aquesta manera aconseguim una casa entre mitgeres amb un pati molt generós que donarà molta vida i llum a l'habitatge.

El projecte es planteja en dues fases. En la primera fase es farà l'enderroc, l'estructura i tancaments de tota la casa i l'interior de la planta baixa i la segona fase durà a terme l'interior de la segona planta. És per això que s'ha de plantejar una planta flexible que permeta a la família viure còmodament només en planta baixa.



El pati comptarà amb una zona d'estar exterior amb una barbacoa, així com una zona de jardí tou, una zona pavimentada on estendre la roba i una plataforma elevada amb una piscina de petites dimensions. També comptarà amb un magatzem per a les ferramentes del jardí i dues jardineres per a plantes aromàtiques.




Conservem el cos principal de la casa i a aquest li afegim una ampliació contemporània que inclourà una cuina i un saló-menjador que s'obriran al pati definint així un espai ampli amb una forta connexió amb l'exterior.




La cuina serà una part molt important de la casa. Serà lluminosa, espaiosa i permetrà tenir una taula per a menjar allí mateix a més d'una illa i tota una paret dedicada a l'emmagatzematge de productes i utensilis. Les portes corredisses de vidre permetran comunicar la cuina amb el saló-menjador d'una manera molt directa.


La casa mantindrà l'estructura original de biguetes de fusta i revoltons allà on siga possible per tal de mantenir el caràcter de la casa original a l'hora que s'introdueixen elements contemporanis de contrast.

Amb aquest projecte busquem posar en valor allò original a l'hora que li donem un toc modern i adaptem la casa a un estil de vida contemporani.


Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...